Min tilgang

Jeg arbejder med både fysisk og mental sundhed og ser disse to områder som tæt forbundne. Derfor vil samtalerne hos mig også være med fokus på hele dig som menneske, og på de ting, der måske kan virke hindrende for dig for at komme i gang med – eller nå i mål med – kostomlægning. Vi bryder tingene ned og arbejder i fællesskab med at afklare, hvordan tingene kan hænge sammen, og hvordan eventuelle udfordringer kan gribes an, således du kan bevæge dig i den retning, du ønsker.

Jeg arbejder anerkendende, nysgerrigt, lyttende, fokuseret, nærværende og med udgangspunkt i at skabe det bedste rum for forandring for dig.

For mig er mad mange ting. Mad er både næring, nydelse og glæde. Nogle dage er mad primært min energikilde og det der skal give mig god energi til at klare dagens opgaver og udfoldelser, andre dage er mad samling om gode oplevelser og skønne stunder. Sund mad skal i mine øjne ikke kompliceres men gøres tilgængeligt for alle ved at blive omsat til et sprog vi alle forstår. Selv er jeg glad for både frugt, grønt, fisk, fuldkorn og nødder og også for blandet slik, kaffe med mælk og af og til et glas bobler.