Om mig

Jeg er uddannet klinisk diætist i 2005 og har over 15 års erfaring indenfor branchen. Jeg har arbejdet både i hospitalsregi samt i den kommunale sektor og har erfaring indenfor både børne- og voksenområdet.

Aktuelt arbejder jeg som klinisk diætist på et sundhedscenter hvor jeg primært arbejder med børn med overvægt og deres familier samt borgere med hjertekredsløbssygdomme og borgere med overvægtsproblematikker.

Jeg har nu igennem mange år haft glæden af at kunne inspirere, guide og vejlede patienter og borgere til at skabe varige kostomlægninger. Betydningen af hvad vi nærer vores krop med og hvor stor indflydelse den rette kost har for vores sundhed fascinerer mig meget, og jeg vil glædes over at kunne bibringe dig denne viden og indsigt, såfremt du vælger at booke tid hos mig. Som klinisk diætist arbejder jeg med udgangspunkt i din situation og dit liv og forløbet og behandlingen vil være skræddersyet dine behov.

Gennem de seneste år har jeg også haft et øget fokus på mental sundhed og har taget uddannelser ved psykolog Mette Holm som henholdsvis OPPE-guide og skyggevejleder. Desuden er jeg i nuværende stilling undervist i og har kendskab til brug af ACT, Acceptance and Commitment Therapy.